Forumi Shqiptar  

Get paid to share your links!
Click to log in with Facebook

Kthehu pas   Forumi Shqiptar > Mirėqėnie dhe pėrkushtim > Arti i kuzhinės

Regjistrohuni Falas Temat e Forumi Shqiptar Modifikoni Panelin e Anetarit Shikoni koleksionin tone te videove Provoni inteligjencen tuaj Mbi 400 lojra te ndryshme Programe te ndryshme per shkarkim Postimet e reja ne Forumin Shqiptar Kontaktoni Administratorin e Faqes Lidhuni me llogarine tuaj ne Facebook

Posto temė tė re Pėrgjigje
 
Shpėrndaje nė facebook Paneli i temės Paraqitja
Vjetėr 08-08-2009, 00:12   #1
Semiramida
Senior Member
 
Avatari i Semiramida
 
Regjistruar mė: Jul 2009
Postet: 1,517
Pėlqime: 0
Pėlqyer 15 herė nė 15 postime
Rep: 715
Semiramida Keni mbyllur reputacionin
Points: 934,660
Pikėt nė bankė: 10,000
Total Points: 944,660
Gabim Si gatuhet pula!

Pulė e mbushur me oriz



Pėrbėrėsit:

* 1 pulė afro 1 ½ kg
* 1 filxhan ēaji oriz (basmati)
* 100 gr gjalpė
* 1 qepė
* 1 lugė mustardė(senf)
* kripė, piper
* vegetė, ruzmarin tė freskėt ose tė tharė

Pergatitja:

Pula pastrohet, fshihet, lyhet nga tė gjitha anėt me mustardė. I hidhet kripė, piper, vegetė dhe ruzmarinė. Nė ndėrkohė, zihet orizi 10 min. nė ujė me kripė. Qepa e grirė imėt, fėrgohet nė 50 gr gjalpė gjersa tė zbutet. Hidhet orizi i kulluar, fėrgohet pak me qepė, hidhet pak kripė e vegetė dhe me kėtė masė orizi, mbushet pula. Vendoset nė tavė ku do tė piqet, mbi i hidhet pjesa e mbetur e gjalpit e nxehur mirė,por jo e djegur dhe ½ gotė ujė. Pula mbulohet me alufolie dhe futet nė furrė tė nxehtė me temp.200 gradė Celsius pėr t’u pjekur 1 orė. Zbulohet nga folia, laget me lėngun tė cilin e lėshon gjatė pjekjes dhe vazhdon tė piqet edhe 30 min. gjersa tė skuqet mirė. Shėrbehet me mbushjen dhe sallatė sipas dėshirės./telegrafi/
__________________
BANNED
Semiramida nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju pėrmes citimit
Vjetėr 08-08-2009, 00:15   #2
Semiramida
Senior Member
 
Avatari i Semiramida
 
Regjistruar mė: Jul 2009
Postet: 1,517
Pėlqime: 0
Pėlqyer 15 herė nė 15 postime
Rep: 715
Semiramida Keni mbyllur reputacionin
Points: 934,660
Pikėt nė bankė: 10,000
Total Points: 944,660
Gabim

Pulė e mbushur me oriz, me mish qengji dhe kanellė



Pėrgatitja: 10 min. Pjekja: 1 orė

Pėrbėrėsit pėr 4-6 persona:

• 1 pulė
• 150 gr. mish qengji i grirė
• 1 qepė e grirė
• kanellė pluhur
• 50 gr. oriz
• 50 gr. fistekė
• 20 dcl lėng pule
• vaj luledielli, kripe e piper.

Pėrgatitja:

Pastroni orizin dhe ziejeni nė lėngun e pulės. Ngrohni furrėn nė 210 grade celsius. Nė njė tigan, nxehni njė lugė vaj dhe skuqeni lehtė qepen e grirė. Shtoni mishin e qengjit tė grirė dhe lėreni tė skuqet pėr disa minuta. Pastaj hidheni nė njė enė. Nė tigan piqni fistekėt. Mė pas bashkojini nė enėn me qepėn dhe mishin e grirė. Shtoni kanellė, kripė, piper dhe pėrziejeni mirė. Hidhini pak piper pulės nga brenda pastaj mbusheni. Lidheni pulėn me fill. Vendoseni pulėn nė njė tavė, hidhini piper dhe lėreni tė piqet pėr 50 min. Spėrkateni rregullisht me lėngun e zier qė mishi tė rrije i butė. Servireni sa ta hiqni nga furra.
__________________
BANNED
Semiramida nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju pėrmes citimit
Vjetėr 08-08-2009, 00:16   #3
Semiramida
Senior Member
 
Avatari i Semiramida
 
Regjistruar mė: Jul 2009
Postet: 1,517
Pėlqime: 0
Pėlqyer 15 herė nė 15 postime
Rep: 715
Semiramida Keni mbyllur reputacionin
Points: 934,660
Pikėt nė bankė: 10,000
Total Points: 944,660
Gabim

Pule gordon blu



Koha e pėrgatitjes 1 orė e 30 minuta

Pėrbėrėsit
4 gjokse pulash
1 kupė me djathė kaēkavall tė grirė
1/2 kupė proshutė tė grirė
kripė
piper
4 lugė mustardė
2 vezė
2 lugė vaj
1/2 kupė miell
1/2 lugė kripė
Vaj
Pėrgatitja

Marrim gjokset e pulės dhe i rrahim lehtė, derisa tė bėhen tė buta. Nė njė enė pėrziejmė djathin kaēkavall me proshutėn. Lyejmė gjokset e pulave me pak kripė dhe me piper tė zi, i mbushim me mustarde dhe me pėrzierjen e djathit dhe proshutės. I mbyllim dhe bėjmė role. I kapim me shkopinj anėt, qė tė mos dalė mbushja dhe pastaj i vendosim nė frigorifer. Nė njė enė tjetėr rrahim vezėt me vajin. Pėrziejmė miellin me kripėn, i lyejmė gjokset e pulės qė sapo i kemi nxjerrė nga frigoriferi, i zhysnim nė pėrzierjen e vajit dhe vezėve dhe i fusim pėrsėri nė frigorifer. Ndėrkohė, gradojmė furrėn nė 190 gradė. Marrim njė tigan tė thellė, skuqim copat e pulės derisa tė piqen nga tė gjitha anėt. Heqim shkopinjtė dhe i vendosim nė tepsi pėr t'i pjekur pėr 15-20 minuta. Serviret e ngrohtė.
__________________
BANNED
Semiramida nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju pėrmes citimit
Vjetėr 08-08-2009, 00:18   #4
Semiramida
Senior Member
 
Avatari i Semiramida
 
Regjistruar mė: Jul 2009
Postet: 1,517
Pėlqime: 0
Pėlqyer 15 herė nė 15 postime
Rep: 715
Semiramida Keni mbyllur reputacionin
Points: 934,660
Pikėt nė bankė: 10,000
Total Points: 944,660
Gabim

Zogj tė tiganisur me domate



Pėrberesit 4-5 persona duhen :

* zogj 500-600 g,
* miell 1 lugė gjelle,
* domate 2-3 kokrra,
* verė njė filxhan kafeje,
* gjalpė 50 g,
* kripė, piper i zi, majdanoz i grirė hollė, patate sipas dėshirės.


Pergatitja

Zogjtė pastrohen nga puplat, pėrcėllohen, u hiqen tė brendshmet, lahen dhe priten nė katėr pjesė. Ēdo copė kalohet nė miell dhe skuqet nga tė dyja anėt nė tigan me gjalpė, pastaj hidhen domate tė qėruara dhe tė prera nė kubikė tė vegjėl, kaurdisen pak, shuhen me verė, hidhet kripė, piper i zi dhe pak ujė. Lihen nė zjarr tė mbuluar me kapak 10-15 minuta dhe pastaj vendosen nė pjatė, mbi to hidhet lėngu i vet dhe anės garniturė me patate tė ziera tė kaluara nė tigan me gjalpė. Pastaj hidhet majdanoz i grirė hollė.
__________________
BANNED
Semiramida nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju pėrmes citimit
Vjetėr 08-08-2009, 00:20   #5
Semiramida
Senior Member
 
Avatari i Semiramida
 
Regjistruar mė: Jul 2009
Postet: 1,517
Pėlqime: 0
Pėlqyer 15 herė nė 15 postime
Rep: 715
Semiramida Keni mbyllur reputacionin
Points: 934,660
Pikėt nė bankė: 10,000
Total Points: 944,660
Gabim

Pule me bishtaja



Perberesit per 2 persona:

2 kofshe ose dy fileto pule ose gjel deti

300 gr bishtaja

2 domate te pjekura

6-7 thelbinj hudhre

gjysem tufe majdanoz i grire holle

nje luge gjelle salce speci te kuq

kripe ose ereza te kriposura

piper i zi

1 luge gjelle vaj ulliri

Pergatitja:

Ndajini bishtajat ne 2-3 pjese , dhe pasi ti shpelani mire vejini te skuqen pakez se bashku me hudhrat e shtypura. Me pas shtoni dhe pulen dhe lereni dhe ate te skuqet pakez. Ne nje tas vendosni domatet e grira holle dhe majdanozin e grire dhe shtojeni dhe ate ne tigan. Pasi ta lini nje hop ashtu , shtojini gjelles uje me sy se bashku me kripen dhe erezat.Lijeni te zihet me ngadale ne zjarr te ulet. Kujdesuni qe pula te zihet mire. Servireni te ngrohte, duke e shoqeruar dhe me kos sepse shijon me shume.


--------------------------------------------------------------------------------
__________________
BANNED
Semiramida nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju pėrmes citimit
Vjetėr 08-08-2009, 00:20   #6
Semiramida
Senior Member
 
Avatari i Semiramida
 
Regjistruar mė: Jul 2009
Postet: 1,517
Pėlqime: 0
Pėlqyer 15 herė nė 15 postime
Rep: 715
Semiramida Keni mbyllur reputacionin
Points: 934,660
Pikėt nė bankė: 10,000
Total Points: 944,660
Gabim

Pule me molle



Materialet pėr 4 persona:

• pule
• 200 gr. djathė kaēkavall i shkrirė
• 100 gr. gjalpė
• 4 mollė
• Pak rrush tė thatė tė bardhė
• 2 lugė gjelle Brandi
• Lėng limoni
• Kripė, piper, kanellė

Pėrgatitja

Nė njė enė hidhni rrushin e thatė dhe i lagni me Brandi. I lini pėr pak minuta me qėllim qė tė marrin aromėn dhe shijen e pijes. Ndėrkaq i lani dhe i fshini mirė me letėr kuzhine kofshėt e pulės dhe i vendosni nė njė enė ku keni hedhur me parė gjalpė. I skuqni mirė nga tė gjitha anėt. Iu hidhni kripė dhe piper; shtoni pak ujė tė nxehtė dhe i zieni nė zjarr nė temperaturė mesatare. Nė njė tas pėrzieni djathin kaēkavall tė shkrirė, rrushin e thatė tė bardhė, lėngun e limonit dhe kanellėn. Ndėrkaq pastroni mollėt dhe i prisni nė forma kubike me madhėsi mesatare. Rreth dhjetė minuta para se tė largoni kofshėt nga zjarri shtoni materialet e tjera tė pėrgatitura nė tasin me rrush tė thatė si edhe mollėt dhe i pėrzieni mirė. Servirni dy kofshė pule pėr ēdo pjatė dhe iu hidhni pėrsipėr salcėn (lėngun e mbetur nė tenxhere).
__________________
BANNED
Semiramida nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju pėrmes citimit
Vjetėr 08-08-2009, 00:21   #7
Semiramida
Senior Member
 
Avatari i Semiramida
 
Regjistruar mė: Jul 2009
Postet: 1,517
Pėlqime: 0
Pėlqyer 15 herė nė 15 postime
Rep: 715
Semiramida Keni mbyllur reputacionin
Points: 934,660
Pikėt nė bankė: 10,000
Total Points: 944,660
Gabim

Pilaf me Pulė


Pėrbėrėsit:

Oriz (1 gotė)
2 kofsha pule
Qepė
3 arra
disa kokrra rrush
karrota
gjizė
kos
verė e bardhė
majdanoz
parmiggiano
djath sanduiēi
hudhra

Pergatitja:

Ndėrkohė qė zjen pula, prihet qepa (jo shumė e imėt).Merret njė tavė dhe lyhet me yndyrė dhe vihen qepėt. I hidhen hudhrat, arrat e qėruara, rrushi, gjiza, karrotat e zjera dhe kripė e parmiggiano. Mbi to vendosen kofshėt e pulės dhe i hidhet pak parmiggiano sipėr, majdanoz, 2 feta djath sanduiēi.Dhe i hidhet pak nga lėngu i pulės dhe verė e badhė. Futet nė furrė dhe kontrollohet herė pas here. pėr 20'30 min do jetė gati. Tani mund tė bėni pilafin. (unė e bėj pa yndyrė). Hedh pak verė tė bardhė nė njė tenxhere tė vogėl. Dhe pasi tė jetė ngrohur mirė vera i hedh Orizin. E pėrziejme mirė, dhe mė pas i hedh 2 gota me lėngun e pulės. Kripė dhe erėza.
__________________
BANNED
Semiramida nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju pėrmes citimit
Vjetėr 08-08-2009, 00:22   #8
Semiramida
Senior Member
 
Avatari i Semiramida
 
Regjistruar mė: Jul 2009
Postet: 1,517
Pėlqime: 0
Pėlqyer 15 herė nė 15 postime
Rep: 715
Semiramida Keni mbyllur reputacionin
Points: 934,660
Pikėt nė bankė: 10,000
Total Points: 944,660
Gabim

Pule me arra



Perberesit pėr 4-5 persona:


Pule 500-600 g.
gjalpe 50g.
2 filxhane kafeje arra,
1 thelpi hurdher,
2 luge gjelle uthull,

1 luge gjelle miell,
kripe, piper.

Pergatitja


Pula e pastruar dhe e lare pritet ne thela, vendoset ne tenxhere, hidhet ujė i vluar aq sa te mbulohen thelat, shtohet pak kripe,piper i zi dhe zihet ne zjarr te ngadalshem derisa te bėhet gati. Ne njė tenxhere me gjalpe kaurdiset mielli, shtohet lengu i pules duke e pėrzier mirė qe tė mos krijohen kokrra dhe lihet te zieje pėr 2-3 minuta derisa lengu te trashet. Pastaj hiqet nga zjarri dhe pėrzihet me arra te shtypura. Salca rregullohet me hudhra te shtypura, uthull, kripe, piper te zi e thelpinj arre dhe mbahet nė vend te ngrohte, por pa marrė vale. Gjatė servirjes ne pjate vendoset pula e cila mbulohet me salcen e pėrgatitur. Kjo lloj pule zakonisht jepet pa garniture.
__________________
BANNED
Semiramida nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju pėrmes citimit
Vjetėr 08-08-2009, 00:23   #9
Semiramida
Senior Member
 
Avatari i Semiramida
 
Regjistruar mė: Jul 2009
Postet: 1,517
Pėlqime: 0
Pėlqyer 15 herė nė 15 postime
Rep: 715
Semiramida Keni mbyllur reputacionin
Points: 934,660
Pikėt nė bankė: 10,000
Total Points: 944,660
Gabim

Pule me perime ne qese furre



Per pergatitjen e e saj duhen:

1 pule

3 patate

1 qepe mesatare

2 speca jeshile ose te kuq

2 domate te pjekura (nese nuk e doni me shume lenge mund te mos i perdorni domatet)

1 karrote

ereza me shumice (rigon,piper i zi, rozmarine,piper i kuq, curry,cumin etj)

kripe

Pritini perimet ne forme kubash te vegjel dhe perzijini me tere erezat e lartpermendura dhe kripen.Lijini ashtu nje fare kohe derisa era e erezave te depertoje ne to.Te njejten gje bejeni dhe me pulen.

Me pas futeni pulen ne qese dhe shtoni dhe perimet rreth saj.Nuk keni nevoje te shtoni vaj,por nese doni edhe mundeni.Por nuk eshte se do ja ndjeni nevojen dhe qellimi i ketij gatimi ne qese eshte qe te mos perdoret vaj ekstra.Pasi ti keni vene te tera perimet,mbylleni qesen dhe hapni disa vrima te vogla me gjilpere .Futeni ne furren e ngrohur pakez dhe piqeni ne 150 grade celcius ,duke e kontrolluar vazhdimisht deri sa pula te jete pjekur perfundimisht.
__________________
BANNED
Semiramida nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju pėrmes citimit
Vjetėr 08-08-2009, 00:24   #10
Semiramida
Senior Member
 
Avatari i Semiramida
 
Regjistruar mė: Jul 2009
Postet: 1,517
Pėlqime: 0
Pėlqyer 15 herė nė 15 postime
Rep: 715
Semiramida Keni mbyllur reputacionin
Points: 934,660
Pikėt nė bankė: 10,000
Total Points: 944,660
Gabim

Gjoks pule me patatina
Nje recete shume e thjeshte por e shijshme


Perberesit

gjoks pule
patatina


Pegatitja

Prisni nje cep te qeskes se patatinave (ne menyre qe te dali ajri ) dhe filloni ti shtypni. Duhet qe patatinat te jene te shtypura mire. Prisni gjoksin e pules ne rripa 2 cm. Ne nje ene hidhni therrimet e patatinave dhe me pas hidhni rripat e gjoksit te pules brenda I perzjeni mire. Vendosni rripat ne nje tepsi (qe mos ti hidhni vaj tepsis , mund te vini mbi te leter alumini ose leter furri) dhe verini te piqen per 25 minuta ne 200°.Te pjekura me ketchup
__________________
BANNED
Semiramida nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju pėrmes citimit
Vjetėr 08-08-2009, 00:24   #11
Semiramida
Senior Member
 
Avatari i Semiramida
 
Regjistruar mė: Jul 2009
Postet: 1,517
Pėlqime: 0
Pėlqyer 15 herė nė 15 postime
Rep: 715
Semiramida Keni mbyllur reputacionin
Points: 934,660
Pikėt nė bankė: 10,000
Total Points: 944,660
Gabim

Role me gjel deti, me veze dhe shpargull



Perberesit per 8 persona:

1. 1 kg proshute e gjalle ne feta 100 gr.

2. 8 shpargulla,

3. vaj ulliri,
4. vere e bardhe,

5. kripe dhe piper,

6. nje fete e madhe kofshe gjeli.

Pergatitja:

Zieni shpargullat (8-10 min) dhe pastja zieni vezet (3 min). Hapni mbi derrase fetat e mishit dhe
mbulojini me feta te holla proshute. Vendosni ne qender, me radhe, shpargullat dhe mbi to
vezet e ziera te qeruara. Rrotullojeni mishin mbi siperfaqe duke formuar nje role dhe pastaj
lidheni me spango kuzhine. Ngrohni 3 luge vaji ne nje tenxhere me presion dhe lyheni mire
mishin. Hidhini kripe dhe piper dhe lageni me gjysme gote vere. Mbylleni tenxheren me presion
dhe lereni per 20 min qe nga koha kur fillon presioni. Sherbejeni te prer? ne feta te
rrumbullakta te vendosura mbi gjethe sallate. Sherbehet e ftohte ose e nxehte.
__________________
BANNED
Semiramida nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju pėrmes citimit
Vjetėr 08-08-2009, 00:26   #12
Semiramida
Senior Member
 
Avatari i Semiramida
 
Regjistruar mė: Jul 2009
Postet: 1,517
Pėlqime: 0
Pėlqyer 15 herė nė 15 postime
Rep: 715
Semiramida Keni mbyllur reputacionin
Points: 934,660
Pikėt nė bankė: 10,000
Total Points: 944,660
Gabim

Mish pule me vezė e limon



Pėr 6 veta

* 1,5 kg mish pule
* 3 qepė mesatare tė prera trashė
* 12 kėrpudha tė prera nė feta
* 1,2 kg kunguj tė freskėt tė prera nė copa
* lėngė tė gjysmė limoni
* 1 l lėng mishi
* kripė dhe piper

* Pėr vezėt dhe limonin: 2 vezė, lėng tė gjysmė limoni, 1,5 lugė tė korn-flaur.
* Vendosni tenxheren me pulėn nė zjarr mesatar. Shtoni qepėt dhe kėrpudhat, shtoni dhe kungujt e freskėt. Hidhni kripėn dhe piperin.
* Hidhni lėngun e limonit, 2 filxhanė ujė dhe kubikun e lėngut tė mishit dhe e zini gjellėn nė zjarr pėr 30-40 minuta.
* Rrihni vezėt. Shkrini nė lėngun e limonit korn-flaur dhe kėtė pėrzierje e hidhni tek vezėt me limon duke mos pushuari sė rrahuri.
* Hidhni tek vezėt me limon disa lugė nga lėngu i ngrohtė i pulės dhe kur pėrzierja tė ngrohet mjaft, e hidhni brenda nė tenxhere me pulėn. E lini pulėn nė zjarr pėr disa minuta dhe e servoni.
__________________
BANNED
Semiramida nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju pėrmes citimit
Vjetėr 08-08-2009, 00:27   #13
Semiramida
Senior Member
 
Avatari i Semiramida
 
Regjistruar mė: Jul 2009
Postet: 1,517
Pėlqime: 0
Pėlqyer 15 herė nė 15 postime
Rep: 715
Semiramida Keni mbyllur reputacionin
Points: 934,660
Pikėt nė bankė: 10,000
Total Points: 944,660
Gabim

Qofte tė vogla me mish viēi dhe pule



Pėr 6 vetė:

* 600 gr. mish viēi i grirė dhe 400 gr. mish i grirė pule
* 2 lugė majdanoz
* 1 vezė
* 1 lugė uthull
* 1 qepė e grirė
* pak bukė
* 1 karotė e prerė nė katrorė
* pak domate tė grira
* 1 filxhan tė vogėl me verė tė bardhė
* kripė

1. Pėrzieni mishin e viēit dhe tė pulės dhe pėrgatisni brumin si pėr qoftet e zakonshme.

2. Pėrgatisni salcėn: Nė tigan pasi tė skuqni qoftet shtoni qepė, karotė, domate, verė, kripė, piper dhe pak selino dhe e lini tė ziejė pėr 15 min.
Pėrgatisni purenė me 1 paketė tė ēastit dhe qumėsht, shtoni pjesėn e mbetur tė majdanozit dhe e pėrzieni.

3. I hidhni qoftet nė tigan sė bashku me salcėn dhe i pėrzieni. Hidhni pėrzierjen nė njė tepsi, mbi tė shtoni purenė dhe e pėrhapni si shtresė. Hidhni mbi tė djathė, kaēkavall tė grirė dhe i lini tė piqen pėr 15-20 min. nė 200 gradė.
__________________
BANNED
Semiramida nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju pėrmes citimit
Vjetėr 08-08-2009, 00:28   #14
Semiramida
Senior Member
 
Avatari i Semiramida
 
Regjistruar mė: Jul 2009
Postet: 1,517
Pėlqime: 0
Pėlqyer 15 herė nė 15 postime
Rep: 715
Semiramida Keni mbyllur reputacionin
Points: 934,660
Pikėt nė bankė: 10,000
Total Points: 944,660
Gabim

Pulė me kėrpudha



* 4 copė mish tė bardhė tė pulės (ose kofshė) pa lėkurė e eshtra
* 250 gr kėrpudha tė grira
* 1 filxhan qumėsht
* 1 filxhan kafeje verė tė bardhė
* 1 filxhan galetė
* 1 tė bardhė lė vesė
* lėngun e gjysmė limoni
* gjysmė luge kopėr tė thatė
* kripė, piper.

Shtypeni mishin e bardhė me ēekiē tė bėrxollave, por nė vend tė mishit tė bardhė mund tė pėrdorni edhe kofshėt dhe kaēikėt (duke ua hequr ashtin). Zini kėrpudhat nė verė tė bardhė, lėng limoni dhe kopėr, derisa tė mos avullohet gati e tėrė vera. Preni pėrmes ēdo pjesė tė mishit tė bardhė, mbusheni me kėrpudha e pastaj mbėshtilleni mirė duke i vėnė njė rrėmojcė. Uleni ēdo copė nė qumėsht ku keni qitur tė bardhtė e tundur tė vesė, lyeni me galetė dhe renditni nė tepsi. Futni nė furrė tė nxehur tė cilės ia ngadalėsoni temperaturėn nė 190 gradė celsius dhe piqeni rreth 35 minuta, derisa mishi tė mos bėhet i butė dhe i kuqėrremtė.
__________________
BANNED
Semiramida nuk ėshtė nė linjė   Pėrgjigju pėrmes citimit
Posto temė tė re Pėrgjigje

Bookmarks

Paneli i temės
Paraqitja

Rregullat e postimit
S`keni tė drejtė tė postoni tema tė reja.
S`keni tė drejtė ti pėrgjigjeni postimeve
S`keni tė drejtė tė ngjisni skedarė
S`keni tė drejtė tė redaktoni postimin tuaj

BB code is ON
Ikonat Janė ON
Kodi [IMG] ėshtė ON
Kodi HTML ėshtė ON

Zgjidh forumin


Tė gjithė oraret janė GMT. Ora tani ėshtė 16:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2006 - 2011 Forumi Shqiptar